8.Sınıf Din Kültürü 2.Ünite Boşluk Doldurma Etkinliği (Zekat ve Sadaka) - Din Kültürü Testleri

1 Ekim 2020 Perşembe

8.Sınıf Din Kültürü 2.Ünite Boşluk Doldurma Etkinliği (Zekat ve Sadaka)

Merhabalar arkadaşlar. Bu dersimizde 8.sınıf din kültürü 2.ünitesi olan zekat ve sadaka ile ilgili boşluk doldurma etkinliği hazırladık.

Boşluk doldurma etkinliği içerisinde yer alan ifadeler okunur ve ilgili kelime hemen sorunun altındaki kısma yazılır. İster tek tek isterseniz toplu olarak cevabınızı ekranın en alt sağ köşede yer alan kontrol butonu ile kontrol edebilirsiniz.

Cevaplar büyük küçük harfe duyarlı değildir. Yani cevabı büyük harf yazsanız da küçük harf yazsanız da doğru yazdıysanız kabul olur.

Örnek vermek gerekirse cevap zekat kelimesi olsun. zekat ya da ZEKAT yazmanız fark etmeyecektir. Sistem cevabı doğru olarak kabul edecektir.

Doğru olarak verdiğiniz cevaplar yeşil, yanlış olarak verilen cevaplar kırmızı çerçeve içerisinde alınacaktır.

8.sınıf din kültürü 2.ünite boşluk doldurma etkinliğini tam ekran oynamak isterseniz sağ üst köşede yer alan kırmızı butona tıklayabilirsiniz. Ayrıca oyun ilk seferde açılmazsa lütfen sayfayı tekrar yükleyiniz. (Bilgisayarda F5 tuşuna basarak sayfayı tekrar yükleyebilirsiniz)

Ayrıca dinkulturutestleri.com/p/8-sinif-din-kulturu-testleri adresi içerisinde 8.sınıf din kültürü testlerini de online ya da pdf olarak öğrencileriniz ile birlikte çözebilirsiniz.

8.SINIF DİN KÜLTÜRÜ 2.ÜNİTE ETKİNLİĞİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Your Ad Spot